Wij beheren uw Sociale Media

Sociale Media uitbesteden?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u de sociale media aan kunt uitbesteden dan treft u het! In Kaag en Braassem (provincie Zuid Holland) is ons communicatie bedrijf PIM Totaal gevestigd, dat gespecialiseerd is in social media beheer, met als belangrijk onderdeel contentcreatie. Die contentcreatie wordt uitgevoerd door vakkundige tekstschrijvers.

Bij ons maakt social media veelal deel uit van ons totaalpakket aan dienstverlening, perfect passend in bijvoorbeeld een compleet marketing – of communicatieplan. Op dit moment werken we al voor veel (lokale) bedrijven in Kaag en Braassem en Zuid Holland. Zij besteden al hun online activiteiten uit, wij denken mee in de ideeën en voeren deze vervolgens ook uit.

Sociale media in de marketingmix

Social media is niet meer weg te denken in de communicatiemix van uw bedrijf. Het is niet alleen aanvullend aan andere communicatie uitingen, maar zorgt er ook voor dat u ook online gezien wordt. Belangrijk voor uw omzet, maar ook voor uw naamsbekendheid. Uit vele onderzoeken blijft dat online activiteiten mede bijdragen aan het succes van bedrijven.

Toch wordt dit nieuwe fenomeen vaak nog als randzaak gezien binnen ondernemingen. Wij kunnen de activiteiten uit handen nemen, voor ons is het namelijk hoofdzaak. Zodat u kunt blijven doen, waar u goed u bent, uw core-business.

Voor speciale sociale media tarieven, die horen bij het MKB kunnen wij als PIM Totaal dit dus perfect voor u invullen.

Uw sociale media uit handen?

De specialisten van PIM Totaal helpen u graag om uw exposure in sociale media te verbeteren. Neem contact op en vraag een offerte aan.

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te behalen.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.