Verbinding met
uw doelgroep

De oorsprong van PIM Group

De PIM Group is een samensmelting van communicatie professionals en bedrijfsadviseurs. Dat maakt het bedrijf uniek. Juist die combinatie verstrekt de dienstverlening, immers visie en strategie worden vertaald in communicatie, zowel intern als extern.

PIM Print

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in printwerk, drukwerk en speciale communicatie uitingen. Denk hierbij aan gepersonaliseerde flyers, stickers in afwijkend formaat, promotieartikelen, beurswanden en nog veel meer!

De jarenlange ervaring binnen PIM Print is een belangrijke kracht achter het nieuwe team van PIM Totaal.

PIM Online

Online marketing is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Ons jonge team is ermee opgegroeid en weet precies de weg te vinden. Of het nu gaat om een actie of om bijvoorbeeld een werving – en selectie campagne, de online kanalen worden optimaal ingezet om het doel te bereiken.

Straight Ahead

Groei en ontwikkeling, dat is het waar het bij Straight Ahead om draait. Hier start eigenlijk alles. Met adviezen, maar ook complete training – en coaching trajecten trekken we samen met onze opdrachtgevers op om de toekomst om te zetten in communicatie.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te bereiken.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.

Neem contact met ons op

Zijn onze diensten u nog niet helemaal duidelijk of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden precies zijn. Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier, stuur een mail naar ons mailadres of bel ons op!

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Een greep uit onze klanten waar we trots op blij mee dankbaar voor zijn: