Verbinding met
uw doelgroep

Marketing

Persactie

Elk nieuwsfeit benutten wij om publiciteit te genereren voor uw bedrijf. Wij weten de weg in persland te vinden.

Creatief design

Ontwerpen op een onderscheidende manier door een jong team. Daar gaan we voor!

Postverzending

Fysieke verzending van drukwerk draagt nog steeds bij aan communicatiedoelen. Wij verzorgen de totale verzending.

Training & coaching

Onze ervaren trainers nemen opdrachtgevers mee in de toekomst om deze vervolgens te vertalen in communicatie – en marketing. Dit alles met een lerend vermogen, zodat er ook een leereffect ontstaat. De programma’s zijn maatwerk en totaal afgestemd op de wensen van de klant. Samen wordt de inhoud bepaald. 

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie een communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te bereiken.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.

Neem contact met ons op

Zijn onze diensten u nog niet helemaal duidelijk of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden precies zijn. Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier, stuur een mail naar ons mailadres of bel ons op!

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Een greep uit onze klanten waar we trots op blij mee dankbaar voor zijn: