Bouwen aan je merk

Brand marketing

Een sterk merk is goud waard. Voor de positionering van uw bedrijf of product is het op de juiste manier promoten daarvan daarom essentieel. Wij maken voor veel opdrachtgevers een merken strategie. Dit heeft alles te maken met het vertalen van de juiste verkoopargumenten in een uiting en / of een kreet. Wij adviseren niet alleen, maar doen ook de uitvoering.

Merken strategie is niet zomaar wat, daar zijn specialisten voor nodig. In ons netwerk doen we zaken met gerespecteerde bedrijven op dit gebied, waar we dan ook vaak mee samenwerken. Dit om onze opdrachtgevers met vragen op maat te kunnen bedienen

Wil je een sterker merk?

Onze brand specialisten hebben voor ieder merk een strategie gebaseerd op positionering en groei. Neem vrijblijvend contact met ons op.

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te behalen.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.