Uw adressen klaar voor verzending

Adresbestand verrijken

Veel bedrijven staan bij het communiceren naar hun klanten toe voor een belangrijke vraag. Hoe schoon en compleet is mijn adressenbestand? Wij zijn specialist in het verrijken van uw bestanden, waarbij dan gedacht moet worden aan bijvoorbeeld ontdubbelen, een postcode check en het omzetten in een werkbaar Excel bestand. Zo doen we inmiddels al jarenlang de optimalisatie van bestanden en dat naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Ook in onze eigen gemeente Kaag en Braassem in de provincie Zuid Holland.

Bovendien zijn we meesters in het samenvoegen en het printen van bestanden.

Retouren voorkomen

Om retourzendingen zo veel mogelijk te voorkomen is verrijking van uw adressenbestand essentieel. De praktijk leert dat dit veel geld scheelt, maar bovendien ook het succes van uw mailing vergroot. Een “schoon” adressenbestand is essentieel in uw promotie naar buiten. Neem de proef op de som!

Ook een geoptimaliseerd adresbestand?

Wilt u ook een verbeterd adresbestand voor uw mailingen? Laat het ons weten en onze specialisten gaan aan de slag?

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te behalen.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.